top of page

LG OLED evo ile Dijital Sanat Evinizde



Sanatla Teknolojiyi Buluşturan Galeri Tasarımı LG OLED evo


Sanat eserlerinin sunumundan ilham alınarak tasarlanan Galeri Tasarımı LG OLED evo, kendinden aydınlatmalı OLED piksel teknolojisini yenilikçi ve minimalist bir tarzla sunuyor. Duvara boşluksuz monte edilebilen ve kullanıcıların TV izlerken dikkatlerini dağıtabilecek her türlü detaydan arındırılmış bir tasarıma sahip OLED evo, aynı zamanda LG’nin şimdiye kadar ürettiği en iyi OLED TV modeli olma özelliğini taşıyor. Panele eklenen ekstra katman sayesinde ışığın dalga boylarının iyileştirilmesi sağlanıyor ve bu sayede çok daha parlak, net ve gerçekçi görüntüler elde ediliyor.


Galeri Tasarımı LG OLED evo, şaşırtıcı inceliği ile de dikkat çekiyor. 19.9 mm inceliğindeki G1 OLED evo modeli aynı zamanda sadece 5 mm genişliğindeki mimimal çerçevesi ile de neredeyse çerçevesiz denilebilecek bir tasarıma sahip. Kutu içerisinden çıkan özel askı aparatı sayesinde duvarla mükemmel uyum sağlayan OLED evo ince formu ile ev dekorasyonuyla da kusursuz uyum sağlıyor. Ayrıca bu yıl satışa sunulan yeni Galeri Standı seçeneği ise akıllı kablo yönetimi ve şık tasarımı ile kullanıcıların OLED TV’leri diledikleri yere konumlandırabilmelerini sağlıyor. TV’de bulunan Galeri Modu özelliği de kullanıcıların TV izlemedikleri anlarda birbirinden değerli sanat eserleri ve fotoğrafları göstererek ekranı bir tabloya dönüştürüyor.


Kusursuz Siyah, Kusursuz Renkler


LG OLED evo’nun bağımsız olarak aydınlatılan OLED pikselleri ortak bir ışık veya arka aydınlatmaya gereksinim duymuyor. Böylece pikseller birbirlerinden tamamen bağımsız olarak çalışıyor ve kendi parlaklıklarını kontrol etmeleri sağlanıyor. Bu sayede daha önce bir TV’de görmediğiniz canlılıkta bir siyah ve en gerçekçi renkler elde ediliyor. %100 renk doğruluğuna sahip olduğu uluslararası ürün test ve belgelendirme kuruluşu Intertek tarafından da doğrulanan yeni LG OLED evo çok daha gerçekçi bir sinema, spor ve oyun deneyimi sunuyor.



 

LG OLED evo deneyimini daha detaylı incelemek için TIKLAYIN

bottom of page