top of page

La Mer ile "Denizin İyileştirici Gücü” 212 Photography Istanbul'da


"Denizin İyileştirici Gücü", Akaretler Sıravevler No: 15’de

İlhamını denizin iyileştirici gücünden alan lüks cilt bakım markası La Mer, bu sene ortak dili fotoğraf olan 212 Photography Istanbul ile bir araya geldi. La Mer, dünyanın farklı yerlerinde, her zaman olduğu gibi denizlerden ilham alarak bir araya geldiği dört vizyoner fotoğraf sanatçısı ile bu eserlerin oluşmasına öncülük ediyor. İlk kez de, Türkiye’de lokal olarak fotoğraf sanatı üzerinden disiplinlerarası bir diyalog ortamı sunan 212 Photography Istanbul bünyesinde “Denizin İyileştirici Gücü” ismini verdiği bir sergi ile dört önemli fotoğrafçının La Mer için ortaya çıkardığı eserler sanatseverlerle buluşuyor.



“Denizin İyileştirici Gücü”

Deniz, La Mer’in hikayesinin başladığı ve açılmaya devam ettiği yer, sınırsız olasılık ve sonsuz ilham kaynağı. İyileştirici enerjiye sahip maviliklerin yarattığı sonsuz ilham kaynağının gücünü ve görkemini yakalamak için La Mer dört vizyoner fotoğrafçı ile bir araya geldi. Bu seçkide sınırsız olasılık ve sonsuz ilham kaynağı olan denizler, La Mer’in hikayesinin başladığı ve büyüyerek devam ettiği yer olarak karşımıza çıkıyor. 212 Photography Istanbul kapsamında dört farklı bakış açısı ve yeni ifade derinliklerine hayat vererek sanatsal mercekleri ile dalgalar yaratan bu sanatçıların denizin iyileştirici gücünü yansıttığı eserlerini 16 Ekim tarihine kadar Akaretler Sıravevler No: 15’de ziyaret edebilirsiniz.


Adı moda dünyasında çoğunlukla deniz kenarında yaptığı çekimlerindeki kesinlik ve doğal yaklaşım ile anılan Josh Olins; dünya çapında yakaladığı dinamik sörf ve lifestyle fotoğrafları ile tanınan Todd Glaser; Karayipler’in günlük hayatına olan ilgisi ve gözlemiyle öne çıkan ve denizlerdeki kirliliğe dikkat çekmek üzere çalışmalar yürüten One Drop In The Ocean’ın kurucularından olan Nadia Huggins; insan, insan yapımı objeler ve doğa ilişkisinin öne çıktığı çalışmalarıyla dikkat çeken natürmort ve moda fotoğrafçısı Victoria Zschommler. Gizeminini ve gücünü derinliklerinden alan deniz, her daim değişerek sonsuza kadar yeni kalıyor.


Fotoğraf: Nadia Huggins

 

La Mer Hakkında

Efsanevi Crème de la Mer'in hikâyesi umut, azim, dikkatli çalışma ve denizin gücü ile oluşmuştur. Gizeminini ve gücünü derinliklerinden alan deniz, her daim değişerek sonsuza kadar yeni kalıyor.


Denizin iyileştirici güçlerinden ilham alan Uzay Fizikçisi Dr. Max Huber, bir laboratuvar kazasından sonra cildinin görünümünü değiştirmek için kişisel bir iyileştirici arayışına girdi. Sürekli yenilenme özelliği nedeniyle seçtiği deniz yosununu hasat etti ve efsanevi bir umut ve azim ile yolculuğuna başladı.

Yıllarca süren titiz çalışmalardan sonra, Dr. Huber parçalarının toplamından çok daha büyük, zengin ve karmaşık bir fermantasyonu mükemmelleştirerek Crème de la Mer'in derin dönüşüm güçlerinin kalbindeki değerli ve besin açısından zengin olan Mucize İksir™’i oluşturdu. Derinlemesine besleyici Mucize İksir; cildin sağlıklı görünümünü ve parlak ışıltısını artıran ve cildin yenilenmesi sağlayan güçlü bir katalizördür.


Güçlü bir Mucize İksir dozu ile aşılanmış Crème de la Mer, denizin mucizevi iyileştirici enerjilerini yakalıyor. Nem ve enerji ile kaplanan cilt, yeni bir parlaklık ve genç bir görünüm etkisiyle gözle görülür bir şekilde dönüşüyor. DR. Huber, deniz yosunlarının her hücresinde denizin iyileştirici gücünün bulunduğuna inanmıştır. Hayatın damlaları olarak adlandırdığı Mucize İksir™’İ her yarattığımızda, yaratıcısına sonsuz bağımızın bir parçası olarak küçük bir mucize suyu damlatıyoruz.

bottom of page