top of page

JUSTSTANDART Oyun Seçkisi


Bang & Olufsen - Portal Headphones

Yenilikçi ve özgün tasarımcıların, estetiği ve fonksiyonelliği benimseyen ürünlerini tek bir platform altında buluşturan JUSTANDART ile birlikte her yaştan oyun sever için özel bir seçki hazırladık.


 

Bang & Olufsen - Portal Headphones (Gaming Headphones)


Konforlu bir oyun deneyimi için özel olarak tasarlanan Beoplay Portal ile müzik dinlemek için PC'nize kablosuz olarak bağlanabilir, aynı zamanda telefonunuzdaki aramaları cevaplayabilir ve dilediğinizde de Xbox bağlantısı ile oyun oynamaya devam edebilirsiniz. Beoplay Portal’ın zengin ses deneyimi ile oyunun sunduğu tüm ses nüanslarına hakim olun.



 

Bang & Olufsen – Earphones


Aktif Gürültü Engelleme özelliği sunan Beoplay EX, 9.22 mm sürücüleri ile yüksek ses kalitesi sunar. Aynı anda birden fazla cihaza bağlanabilen kulaklık, aktif gürültü engelleme özelliği açık iken 6 saatlik, haznesi ile kullanımında 20 saatlik bir dinleme süresine sahiptir. Kablosuz olarak şarj edilebilen Beoplay EX ile kendinizi sadece oyunun ritmine kaptırın.

 

Devialet Dione Soundbar


Üst düzey bir oyun keyfi için Dione Soundbar’ın patentli SPACE™ teknolojisi, çok katmanlı sürükleyici bir ses deneyimi sunar. Aslen film endüstrisi için tasarlanan Dolby Atmos özelliği sayesinde herhangi bir mono veya stereo sinyali 5.1.2 sinyaline yükselterek 3D ses deneyimini evinizde yaşamanıza olanak sağlar.


 

Loewe Bild i


Loewe Bild i, mükemmel tasarımı ve ince detaylarının yanı sıra kumaş kaplı arka duvarı ile etkileyici bir görüntü sunar. En son teknoloji 4K OLED panel, HDR10, HLG ve Dolby Vision ile maksimum konfor sağlar. Büyüleyici bir oyun deneyimi için her cihaz teslimattan önce ayrı ayrı kalibre edilir ve optimize edilir.

 

RS Barcelona RS#3 Wood Football Table


Özgün ve modern tasarımıyla RS Barcelona langırt, size bir futbol maçından çok daha fazlasını vadediyor. Farklı renk ve boyut alternatifleriyle herkesin kendisi için özelleştirebileceği RS Barcelona 3, arkadaşlarınızla partileyeceğiniz eğlenceli akşamların yıldızı olurken şık tasarımıyla da evinizin dekorasyonunda vazgeçilmez parçanız olacak.

 

Theory11 Playing Cards


Günümüz oyun tutkunlarının en büyük keyiflerinden birisi de şüphesiz özel tasarım lüks oyun kartları. Dünyanın en iyi oyun kartı üreticisi olarak kabul dilen Theory11 imzalı kartların her biri, tasarımı, altın yaldızlı kutuları, hassas kabartmaları ve yüksek kalite kağıdıyla birer sanat eseri. Theory11, ünlü görsel sanatçı Shantell Martin’in çizimleriyle ilham veren kartlardan, Harry Potter ve Avengers gibi ikonik film kartlarına uzanan geniş bir seçkiye sahip.


 

La Marzocco Linea Mini


Oyun keyfine bir kahve molası? La Marzocco’nun ikonik tasarımı ve performansı Linea Mini ile artık evinizde. Uykusuz geçen oyun gecelerinizi Line Mini ile yapacağınız espressolar ile daha keyifli hale getirmeniz mümkün. Üstelik cep telefonu uygulaması ile kahvenizi siz ekran başındayken hazırlayabilirsiniz.



Teknoloji ve tasarımın buluştuğu birbirinden eşsiz ürünlere göz atmak için TIKLAYIN

bottom of page