top of page

Jo Malone London’ın İkonik Kokuları Floral Düşler Sergisinde


Floral Düşler, Saint Benoit Kilisesi

Jo Malone London’ın eşsiz çiçeksi kokuları 212 Photography Istanbul ile birleşerek Saint Benoit Kilisesi’ndeki Floral Düşler sergisine eşlik ediyor.


Anlatısını doğal ve organik formlarla çiçek dünyasında sahneleyenleri buluşturan Floral Düşler, üç boyutlu animasyon, fotoğraf ve canlı heykelleri bir araya getiriyor. Beşeri ile doğa ilişkisinin karmaşıklığı modern zamanlarda ivme kazanarak güzelliğin ve acımasızlığın yeniden keşfedildiği bir sahneye dönüşerek Jo Malone London’ın sergiyi tamamlayıcı çiçeksi kokuları eşliğinde sanatseverlerle buluşuyor. Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu sanatçılarından Jennifer Steinkamp, moda çekimleriyle tanınan Emma Summerton, , canlı çiçek heykelleri ve enstalasyonları tasarlayan florist Yunus Karma’nın eserlerinden oluşan sergi 6-16 Ekim arasında ilk kez kapılarını açan Saint Benoît Kilisesi’nde 212 Photography Istanbul kapsamında ziyarete açık olacak.



Jo Malone London’un sergide eşlik eden kokuları:

İlhamını sıcacık güneş ışıkları ile olgunlaşmış meyve bahçelerinden alan formül, sonsuza dek favori kokunuz olabilir. Henüz olgunlaşmış bir armutun verdiği duyusal tazelik hissini; parlak, beyaz frezya kokusuyla harmanlayan Jo Malone London’ın ikonik kokusu English Pear&Freesia çiçeklerin kusursuz, saf, narin ve canlı dokunuşu ile benzersiz bir deneyim sunuyor. Bu etkileyici harmana yumuşatılmış amber, paçuli ve odun notaları eşlik ediyor.

Peony Blush&Suede kokusunda ise şakayıkların şehvetli açılımı ve zarif kırılganlığı, kırmızı elmanın sulu ısırığı ve yasemin ile bir araya gelerek, gül ile karanfilin zenginliğiyle flört ediyor. Yumuşak pembemsi süetin duyusallığıyla karışıyor.



Mercado Logo Siyah.png

HAFTALIK TAZE İLHAM BÜLTENİMİZE ULAŞIN

  • Instagram
  • Siyah LinkedIn Simge
  • Siyah Spotify Simgesi
  • Pinterest
  • YouTube

©2021 Mercado'da yayınlanan içeriklerin her hakkı saklıdır.

bottom of page