top of page

Volvo Cars ve 3.1 Phillip Lim, Lüksün Tanımını Yeniden Yapıyor


Volvo Cars x 3.1 Phillip Lim

Ortak sürdürülebilirlik tutkusuna sahip Volvo Cars ve 3.1 Phillip Lim, biyo-bazlı, geri dönüştürülmüş kaynaklardan üretilen yeni bir lüks moda aksesuarı geliştirmek amacıyla güçlerini birleştirdi.


Volvo Cars iş birliği ile sorumlu modanın öncülerinden dünyaca ünlü tasarımcı 3.1 Phillip Lim, çevre bilinci peşinde koşanlar için sınırlı adette bir günlük çanta tasarladı. 3.1 Phillip Lim, yosunlardan yapılmış karbon nötr bir dokumadan, geri dönüştürülmüş malzemelere kadar modern moda endüstrisinde devrim yaratıyor ve çabasız bir tarz yaratmak için alternatif malzemelerle sınırları zorlamasıyla tanınıyor. Tasarımcı, Volvo Cars için Nordico adı verilen ve Volvo Cars iç mekanları için hazırlanmış yeni bir sürdürülebilir malzemeleri kullanarak bir çanta stili yarattı.



Bu yılın başlarında C40 Recharge ile başlayan yeni ve tamamen elektrikli Volvo modellerde iç tasarımda deri yer almayacak. Bu taahhüt, Volvo Cars'ın şu anda geniş otomobil endüstrisinde kullanılan birçok malzeme için yüksek kaliteli ve sürdürülebilir kaynaklar bulma tutkusunu da yansıtıyor.


Nordico, Volvo Cars tarafından üretilen ve markanın yeni nesil elektrikli otomobillerinde görücüye çıkacak olan yeni ve yüksek kaliteli bir malzeme. PET şişeler gibi geri dönüştürülmüş malzemelerden, İsveç ve Finlandiya'daki sürdürülebilir ormanlardan elde edilen ve şarap endüstrisindeki geri dönüştürülmüş mantarlardan oluşan Nordico, premium otomobil iç tasarımının geleceği için yeni bir standart belirliyor. Bir hafta sonu kaçamağı için mükemmel bir arkadaş olan çanta, İskandinav tasarımının özünden ilham alıyor. Çantanın gizli bir saklama alanı, çift kayışı ve özel imzalı bir kesesi bulunuyor.



Malzemelerinin geleceğine ilişkin kendi vizyonunu yansıtan Volvo Cars, 3.1 Phillip Lim ile iş birliğinden doğan günlük çanta tasarımı ile bu trendin otomobil ve moda sektöründe yükselmesine katkı sağlıyor. Volvo Cars ve 3.1 Phillip Lim, tasarım dünyasında lüksün tanımını, çevre dostu materyallerle yeniden yapıyor.


 

Mercado olarak sürdürülebilirlik partnerimiz Volvo Car Turkey'in desteği ile basılı edisyonlarımızı karbon-pozitif olarak çıkarıyoruz.

Sürdürülebilir Zihin Manifestomuzu okumak için TIKLAYIN.



bottom of page