top of page

Terrazzo ve Mozaik Tekniklerini Harmanlayan Ev Eşyaları



Yüzey ve ev eşyası tasarımcısı Katie Gillies, kendi markası Jesmonite Ev Eşyaları’nın temelini 2015 yılında ebeveynlerinin Nottingham’daki garajında kurduğu stüdyoda attı. Daha sonra stüdyosunda atölyelere ev sahipliği yapmaya ve kendin yap (DIY) kitleri satmaya başlayan Katie, bu işlerden tam zamanlı gelir elde ediyor.



Koleksiyonunda terrazzo ve mozaik tekniklerini bir araya getiren Katie Gillies, Jesmonite ürünlerinde kullandığı renk paletleri ve yüzey tasarımları için ise Memphis ve pop art trendlerinden ilham alıyor. Her parçayı elle dökerek oluşturduğundan tamamen benzersiz renkte ve tasarımda ürünler oluşturuyor.



Katie, kendi zevkini ve çizgisini yansıtan özel tasarım kalıpları FormBox sayesinde evinden veya stüdyosundaki çalışma masasından dakikalar içinde oluşturabiliyor. Hazır bir kalıp oluşturmak için Mayku FormBox’a yerleştirmeden önce, el yapımı ahşap ana şablonlara son şeklini veriyor. Silikon kalıplar oluşturmaktan çok daha temiz ve ucuz olan bu yöntem, hızlı iş akışı sağlayarak normalde birkaç gün sürebilecek olan işlerin dakikalar içinde test edilmesine olanak sağlıyor. FormBox yardımıyla işlerini büyüten Katie, kendi internet sitesi, bağımsız satıcılar ve galeriler aracılığıyla dünya çapında el yapımı ev eşyaları satıyor.



Hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde masaüstünde kalıp almak FormBox’ı tasarımcılar ve kendi küçük işletmesini kurmak isteyenler için ideal bir seçenek haline getiriyor.



Siz de son zamanlarda trend olan ev eşyaları, sabun, mum ve daha birçok son ürünü, masaüstü kalıp cihazı Mayku FormBox ile hızlıca ve çok düşük maliyetlerle üretebilirsiniz. Üretim sürecine Ultimaker 3D yazıcıları da dahil ederseniz ürün çeşitliliğinde ve özelleştirmede sınırsız bir dünya yaratmış olursunuz. Mayku FormBox ve Ultimaker 3D yazıcılarla ilgili detaylı bilgi almak için 3dörtgen’e mutlaka göz atın.

bottom of page