top of page

OFFF Barcelona 2024'ün Medya Partneriyiz



Mercado olarak dünyanın dört bir yanından yaratıcı üreticilere ev sahipliği yapan Avrupa’nın en büyük görsel tasarım etkinliği OFFF'un 2024 resmi medya partneriyiz. 4-6 Nisan tarihlerinde Disseny Hub Barcelona’da gerçekleşecek etkinlik kapsamında yaratıcı endüstrinin önde gelen isimleriyle ilham dolu üç gün geçireceğiz.


OFFF Barcelona, tasarım ve dijital sanat alanlarında yaratıcı yetenekleri teşvik etmek amacıyla çeşitli konuşmalara, atölyelere, masterclass ve sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 24. yılını kutlayan OFFF, üç gün süren çok özel bir program ile yaratıcılık, tasarım, görsel sanatlar, yeni medya ve dijital kültür alanlarında uluslararası üne sahip 70'ten fazla tasarımcı ve stüdyoyu bir araya getiriyor.


Vincent Schwenk, Lo Siento, Jessica Hische, BUCK, Joshua Davis, Stephy Fung, Marko Pfann, Ben Tallon, Ștefan Sagmeister gibi alanında pek çok öncü yaratıcının katılacağı OFFF 2024, bu yıl Barselona'daki tasarım okullarından genç yaratıcıların projelerinin yer alacağı "The Next Us" isimli yeni bir yetenek teşvik programına da alan açacak. Festivale dair öne çıkanları ve röportajlarımızı Instagram hesabımız üzerinden takip edebilirsiniz.



bottom of page