top of page

“Impossible Sculptures 26” LG OLED desteği ile Contemporary Istanbul’da


LG OLED ekranda sergilenen “Impossible Sculptures 26”

Heykeltraş Hande Şekerciler ve Dijital Sanatçı Arda Yalkın’ın sanatçı ikilisi ha:ar'ın solo sergisi "Impossible Sculptures" 7-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Tersane İstanbul’da gerçekleştirilen 16. Contemporary Istanbul kapsamında JD Malat Gallery’nin T8 binasındaki standında ziyaretçilerle buluştu.



Sergide 83 inç LG OLED ekranda sergilenen "Impossible Sculptures 26" isimli video eser performatif bir özellik taşıyor. Videoya her gün sanatçı Arda Yalkın tarafından iki yeni sahne eklenerek, eser fuar boyunca evrildi. 10 Ekim Pazar günü ses kanalının da eklenmesi ile video tamamlanacak ve eser sergi sonunda 1 NFT ve 3 fiziksel edisyon halinde satışa sunulacak.


Sergide kullanılan LG OLED83C1 model ekran, kendinden aydınlatmalı OLED piksel teknolojisi sayesinde daha önce görülmemiş canlılıkta bir siyah ve doğal renkler üretiyor. Ayrıca ekranın Galeri Modu özelliği de kullanıcıların TV izlemedikleri anlarda birbirinden değerli sanat eserleri ve fotoğrafları göstererek ekranı bir tabloya dönüştürüyor.



bottom of page